Svammel om brudar i anime

Det är en jäkla förbannelse att älska anime, men samtidigt hata små dryga skolflickor som springer omkring och råkar visa sina trosor hela tiden, skriker "nyaah" vid varje liten överasskning och ständigt måste bli räddade av sina pojkvänner. 
 
Har inte sett Highschool of the Dead tidigare därför att jag nog tagit för givet att det handlar om ungdomar på en skola där alla är zombies typ, en Twilight- grej alltså.
Blev glad när jag nu gav det en chans och det visade sig att det handlar om en klassisk zombieinvasion på en skola. De spräcker zombie- skallar med basebollsträn, blod sprutar och allt är sådär normaltrevligt gore.
 
Sedan kommer alla de där dryga tjejerna som bara skriker. Och gråter, gnäller och har enorma tuttar som till och med har sina egna ljudeffekter när de studsar.
(Jag fattar inte japanernas jäkla tuttfixering! I varenda jäkla serie finns det någon tjej som kallas Flat Chest, eller någon tjej som har enorma meloner som alla andra tjejer jämför sig med i typ varje avsnitt. Stackars de nördar, som sitter bakom sina skärmar i sina testosteronfyllda bås runt om i alla studios, som är specialister på att animera orealistiska bröst.)
Hoppet i Highschool of the Dead blir den där andra ganska coola kendo- tjejen som inte skriker och vars kjol faktiskt går typ till knäna. Man hinner tänka tanken att hon är en vettig brud, men så blir hennes klasskompis biten av en zombie, han ber henne att döda honom och hon svarar; "Det är en kvinnas uppgift att se till att en man dör med hedern i behåll", typ.
Varför förstör de alla tjejer? Herregud, hur svårt ska det vara att göra en vettig karaktär?
Hur spännande är det egentligen när en tjej blir anfallen av en zombie och varje cutscene börjar under hennes kjol?
Ska ge den en chans dock, mest för att den känns rätt snygg.
RSS 2.0