Den 25:e smäller det!

pengar = maaaat

Gourmet

Tillagade nudlar i kaffekokaren då köket var ockupperat av en fransman och det fungerade alldeles ypperligt. Gick sedan och gymmade. Känns som att det gjorde mer skada än nytta men vad gör man när man är pank? Protein känns så jävla lyxigt och långt borta just nu. Liksom all mat med någon som helst näring.
Får lyxa till det imorgon, när det är min födelsedag och allt, med en Berocca så kanske man slipper skörbjugg.

VÅR

Fyfan vilket väder! 
Jag började dagen i stan med att vara med på det så kallade Humanistdygnet på länsmuséet med Sekels styrelse, sedan fick jag sällskap av John på promenad hem. Efter det myste jag och Jessica i gräset med kaffe och lite plugg till litteraturtentan. Känns som att man föds på nytt varenda gång det blir vår.


 

 
 

Blandade känslor i aprilvädret

 
 
 
 
 
 
 

Nya rummet

Så här ser mitt nya rum ut då allting inte ligger i kartonger och säckar!
Nu när den rosa lampan är väck ser mitt rum ut som ett stereotypiskt, grabbigt tonårsrum, (- ett tonårsrum där morsan städar).
Är väldigt nöjd med den nyrenoverade, fräscha toaletten.
 
Har lite svårt med det här att dela kök med en massa andra dock. Jag är fullkomligt livrädd för att prata engelska och det verkar vara mest utbytesstudenter i min korridor.
Har än så länge stött på en fransman och en asiat. Det är som att leva i en gott-och-blandat- påse, och jag är lakritsen som hatar att prata engelska.

Hittade ett ritblock i flytten..

.. så jag ritade lite.
 

summerlovin'

Sitter och tittar på bilder från augusti då jag kom hit och det fortfarande var varmt ute. Ush vad jag saknar värmen. Jag blir förbannad varje gång jag går ut och får frysa.
RSS 2.0