Mästerkocken slår till igen

Planen för denna fredag var att göra en massa matlådor like a boss. Hade en massa kul ingredienser att experimentera med, - kokosmjölk, ananas, lök, cashewnötter, sojastrimlor and so on. Hade bara en stor kastrull att jobba med (den som jag kände var minst infekterad av mina korridorskompisars skapelser), så jag hällde basmatiriset rakt i grytan.
Det blev lite kaos för det brände fast i kastrullen och jag var tvungen att ta av blandningen innan den var färdig. Resultatet blev matlådor för en hel jäkla vecka med innehåll som smakar skit och knastrar i munnen. 
Vilken tur att jag inte lagar mat åt en hungrig karl som kommer hem från gruvan. Jag skulle nog vara mer uppskattad i en gruva än framför spisen.
 
Efter detta misslyckade skulle jag trösta mig med en skvätt Michael Flatley och det slutade med att jag tittade på hela showerna av Lord of the Dance och Feet of Flames.
Känner just nu att jag inte är riktigt redo att återvända till den så kallade riktiga världen.
(...Vilken värld är den riktiga? Den vi lever i eller den vi drömmer i?
För att citera Inception;
"They come here every day to sleep?"
"No, they come to be woken up.")
Jag kan tycka dock att det inte är dags att sova riktigt än, så nu blir det Batman Arkham City och några koppar av mitt nyinköpta lösviktste.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0